top of page

LUENNOT & TYÖPAJAT

LUENTO    I    TYÖPAJA
TIETOISUUS- JA LÄSNÄOLOTAIDOT

Itsensä johtamisen ytimessä on tunnistaa ja kohdata viisaudella omat ajatukset, tunteet, toiminta ja käyttäytyminen.

 

Kaiken kiireen keskellä, unohdamme usein pysähtyä kuuntelemaan itseämme.

Tietoisen läsnäolon harjoittamisen on todettu auttavan esimerkiksi tunteiden säätelyssä, keskittymisessä, oppimisessa ja rauhoittumisessa. Se lisää itsetuntemusa ja kehittää vuorovaikutustaitoja.

Läsnäolotaitojen lisäksi luennolla käsitellään kiitollisuutta ja myötätuntoa, joista molemmista on tutkitusti hyötyä niin psyykkiselle kuin fyysiselle hyvinvoinnille.

Luennolla ehditään tehdä muutamia lyhyitä harjoituksia ja lisäksi osallistujat saavat vinkkejä erilaisista harjoituksista, joista jokainen voi valita itselleen sopivimmat kokeiluun luennon jälkeen.

 

Työpajassa harjoituksia ehditään tehdä enemmän ja lisäksi osallistujat saavat käyttöönsä pdf-työkirjan, jonka avulla työpajan aiheisiin ja harjoituksiin on helppo palata.

Luennot ja työpajat voidaan toteuttaa myös englanniksi.

 

Voidaan toteuttaa myös isommalle ryhmälle ja paikan päällä. Kestoa ja sisältöä voidaan muokata tarpeidenne mukaan. Ota yhteyttä, niin suunnitellaan juuri teille sopiva kokonaisuus!

Avartavalla myös yrityksille suunniteltu mindfulness-kurssi, lue lisää >>

White%20Feather_edited.jpg
White%20Sands_edited.jpg

KATSO LUENNON ESITTELYVIDEO

LUENTO    I    TYÖPAJA

TASAPAINOA, MIELENRAUHAA JA ENERGIAA

Kaipaavatko organisaatiosi ihmiset tasapainoa, mielenrauhaa ja energiaa?

Vastauksia on luvassa muun muassa kysymyksiin: Mitä hyötyä stressistä voi olla? Miten voin oppia käyttämään stressiä hyödyksi? Miten palaudun stressistä? Lisäksi jaetaan vinkkejä etätyöpäivän tasapainottamiseen sekä  työstä irtautumiseen työpäivän päätteeksi.

 

Osallistujat saavat tietoa mielen toiminnasta ja löytävät itselleen sopivimmat keinot stressinhallintaan, palautumiseen, aikaansaamiseen ja oman elämän tasapainottamiseen.

Työpajan hintaan sisältyy lisäksi kaikille osallistujille jaettava pdf-työkirja, jonka avulla työpajan aiheisiin ja harjoituksiin on helppo palata.

​​

Luennot ja työpajat voidaan toteuttaa myös englanniksi.

 

Voidaan toteuttaa myös isommalle ryhmälle ja paikan päällä. Kestoa ja sisältöä voidaan muokata tarpeidenne mukaan. Ota yhteyttä, niin suunnitellaan juuri teille sopiva kokonaisuus!

TASAPAINOA, MIELENRAUHAA, ENERGIAA
MINDFULNESS-KURSSI

MINDFULNESS-KURSSI ORGANISAATIOILLE
LÖYDÄ RAUHA KIIREEN KESKELLÄ

Oxfordin yliopiston Mindfulness Centerin kehittämä mindfulness-kurssi "Löydä rauha kiireen keskellä" soveltuu loistavasti yritysmaailman tarpeisiin. Kurssi ja siihen liittyvät harjoitukset on jokaisen osallistujan helppo sovittaa omaan arkeen. Löydä rauha kiireen keskellä -kurssi vahvistaa resilienssiä, eli kykyä selviytyä muutoksista. Se auttaa selviämään arjen haasteissa kohtaamistamme normaaleista epämiellyttävistä tunnetiloista.

 

"Löydä rauha kiireen keskellä" kokoaa tieteellisesti tutkittujen ja todistetusti toimivien mindfulness-kurssien (MBSR ja MBCT) parhaat opit ja menetelmät, jotka auttavat selviämään hektisestä arjesta tyytyväisempänä ja rauhallisempana.

Tämä kurssi auttaa lisäämään:

  • mielenrauhaa ja tasapainoa

  • keskittymiskykyä

  • stressinhallintaa

  • kehon ja mielen hyvinvointia

 

Voidaan toteuttaa myös englanniksi.

 

Kestoa ja sisältöä voidaan muokata tarpeidenne mukaan.

Lue lisää tästä erityisesti yrityksille räätälöitävästä kurssista täältä.

bottom of page