top of page

VALMENNUKSET YRITYKSILLE

Olen tehnyt vastaavia harjoitteita aiemminkin, mutta tässä valmennuksessa oli jotain erilaista - lopputulokset jäivät elämään.

- Veli-Pekka Virtanen

HENKILÖKOHTAISET VALMENNUKSET

Kun kaivataan ja tarvitaan apua:

 • muutokseen

 • jaksamiseen

 • oman työn organisoimiseen

 • oman työnkuvan kirkastamiseen

 • johtamiseen

 • elämänhallintaan

 • innovointiin ja ideoihin

 • motivointiin

 • aikaansaamiseen

 • itsetunnon kohottamiseen

 • päätösten tekemiseen...

ratkaisukeskeinen, neurotieteeseen perustuva valmennus on vastaus! Oivalluttava, täysin asiakkaan omista lähtökohdista rakentuva valmennus perustuu David Rockin kehittämään brain-based coaching metodiin.

Valmennukset tiimeille

Kaipaisko tiiminne tai koko työyhteisönne yhteistä valmennusta itsensä johtamiseen ja mielen hyvinvointiin? Avartavan luennot ja valmentavat työpajat keskittyvät tunnetaitoihin ja mielen tasapainoon. Lue lisää

Valmennukset myös englanniksi.

 

White Room
VALMENNUKSET YRITYKSILLE
White Walls_edited.jpg

TILAA 3 x VALMENNUSPAKETIT YRITYKSELLENNE

NYT ETUHINTAAN!

Avartavan yksilövalmennukset auttavat kirkastamaan omia tavoitteita. Valmennuksesta on apua silloin kun päämäärä on jo selvä ja kaivataan apua etenemisessä mutta myös silloin jos esimerkiksi erilaisten muutosten vuoksi työnkuva tai omat tavoitteet ovat hukassa.


Avartavan valmennus auttaa avartamaan ajattelua ja herättelee uusia oivalluksia, jotka auttavat kirkastamaan tavoiteitta ja löytämään askeleet niiden saavuttamiseksi. Valmennukset myös englanniksi.

 

VALMENNUSPAKETTI

3 x 60 minuuttia/ henkilö

 

normaalihinta 315 €*

NYT HINTAAN 285 €*
 

* Valmennuspaketin hintaan sisältyy 3 x 60 min. valmennus etänä, joko puhelimitse tai videoyhteydellä.Hintoihin lisätään alv. 24 %.

 

Voidaan toteuttaa myös lähivalmennuksina. Ota yhteyttä, niin suunnitellaan juuri teille sopiva kokonaisuus!

RYHMÄALE

Ryhmäalennukset alk. 5 hengen ryhmille. Henkilökohtaisten valmennusten ryhmätilaukset jopa 10-30 % normaalihintaa edullisemmin. Kysy lisää!

TARJOUVALMENNUKSET YRITYKSILLE

ILMAINEN TAPAAMINEN

Mietityttääkö minkälaista brain-based coaching oikein on? Tai pohditko onko valmennus sitä mitä yrityksenne tai sinä juuri nyt tarvitsette?

 

Varaa ilmainen tutustumisaika! Saat lisätietoa valmennuksesta ja voimme yhdessä selvittää miten valmennus auttaa juuri teitä. Voit tapaamisen jälkeen päättää haluatteko aloittaa yhteisen valmennusmatkan. Tämä ilmainen 30 minuutin tapaaminen ei sido tai velvoita mihinkään.

Tapaamme joko videoyhteydellä Zoomin välityksellä tai puhelimitse.

Tapaamisiin! Valmentaja, brain-based coach Anu Varis

Veli-Pekka Virtanen

Anu on hyvä coach ja metodiikka on paras, mitä olen itse kokeillut oman elämän ja tulevaisuuden visiointiin.

Mia

Tärkeintä coachauksessa on mielestäni tunne siitä, että toinen haluaa aidosti auttaa sinua ja Avartavan kohdalla tämä toteutuu täydellisesti.

Mari

Valmennustuntien jälkeen oli paljon positiivisempi ja seesteisempi olo. Valmennuksessa kehittyi oman ajattelun kautta ja pystyin luomaan positiivista ajattelumallia.

Sanna Vehkaperä

Anu on erittäin ammattitaitoinen, osaava ja miellyttävä valmentaja.
Oli mahtavaa ottaa aikaa omille ajatuksille ja ohjatusti käsitellä omia tulevaisuuden haaveita. Ehdottomasti suosittelen valmennusta muillekin.

bottom of page