top of page
IMG_2144_edited.jpg

ANU VARIS

Ohjaajasi, kouluttajasi, valmentajasi

Olen Avartavan perustaja Anu Varis. Oman mindfulness-matkani aloitin vuonna 2013 osallistuessani ensimmäiselle kurssille. Ja matkani jatkuu.

 

KOULUTUKSENI

Mindfulness-ohjaaja

Olen käynyt Suomessa kahden vuoden MBSR Mindfulness-ohjaajan CFM® koulutuksen. Sen jälkeen jatkokouluttauduin yhdysvaltalaisen Brownin yliopiston mindfulness centerissä ja olen level 1 Mindfulness Teacher. Olen suorittanut myös Bangorin yliopiston MBCT -ohjaajan erikoiskoulutuksen.

Verkkokoulutuksen osaaja

Verkossa suoritettavista mindfulness-kursseista minulla on henkilökohtaista kokemusta sekä osallistujana että ohjaajana. Kesällä 2020 osallistuin netin välityksellä jopa kuuden päivän retriittiin, hiljaisuudessa, omassa kodissani. Taitava ohjaaja osaa luoda läsnäolon tunnelman myös verkon välityksellä. Kurssilaiseni ovat olleet todella tyytyväisiä online-osallistumisesta.

 

Olen lisäksi suorittanut Oxfordin yliopiston mindfulness centerin "Teaching Mindfulness Online Live - Masterclass for Mindfulness Teachers". Voit siis luottavaisin mielin osallistua myös ohjaamilleni online-kursseille.

Valmentaja ja työkulttuurin kehittäjä

 

Olen Turun yliopistosta valmistunut HuK, pääaineena kulttuurihistoria ja sivuaineina viestintä, matkailu ja Italian kieli ja kulttuuri. Lisäksi olen julkishallinnon merkonomi.

 

Olen suorittanut Neuroleadership Finlandin brain-based coaching certificate ammatticoach-koulutuksen sekä mentorointi-ohjelman  (ICF akkreditoitu).

UC Berkeleyn yliopiston kurssilta "Science of Happiness at Work" sain tukun erilaisia työkaluja työpaikan ilmapiirin parantamiseen. Olen myös Asahi Nordic™ -liikuntaohjaaja.

Haluan auttaa sinua avartamaan ajatteluasi, tule mukaan!

Avartava: About Me
Center Gradient Transparent

Monipuolinen, kiinnostava ja kuitenkin sopivan läsnäoleva. Kiitos!

Ihanaa kun ei ole tarvinnut olla ryhmässä fyysisesti vaan tietokoneen välityksellä on voinut itsenäisesti harjoitella kotona.

Tiedostan ajatuksiani enemmän. En mene niin autopilotilla ja osaan olla itseäni kohtaan armollisempi.

Tämä on ollut antoisa retki oman itseni äärelle. Ihanaa oppia itsensä ja omien reaktioidensa tiedostamista ja niiden lempeää hyväksyntää.

bottom of page