top of page

MINDFUL MOVEMENT MINIRETRIITTI

 

MIELENRAUHAA   I    HYVINVOINTIA

VOIT MAKSAA
LIIKUNTAEDULLA!

Mindfulness ja Asahi Online: Text
IMG_9267.jpg
Mindfulness ja Asahi Online: Offerings

MINDFUL MOVEMENT
MINIRETRIITTI

VOIT MAKSAA
LIIKUNTAEDULLA!

Turku, Ruissalo, Villa Bella Vista

sekä Live Online

Lauantaina 17.7.2021

klo 12.00-16.00

Avartavan ihanan lempeä, mieltä ja kehoa rauhoittava miniretriitti tänä kesänä

Ruissalossa, lumoavan Villa Bella Vistan pitsihuvilassa!

Heinäkuussa Villa Bella Vistassa myös mindful movement iltahetket torstaisin. Lue lisää

 

Kaipaatko mielenrauhaa ja tasapainoa? Ota hetki itsellesi, irti arjesta. Tuet kehon ja mielen hyvinvointia.

Tällä lempeän liikeen miniretriitillä pääset rauhallisessa ja lempeässä ohjauksessa kokeilemaan erilaisia keinoja rauhoittumiseen ja rentoutumiseen. Rauhallisten ja tasapainottavien mindful-joogan, Asahin ja läsnäoloharjoitusten avulla rauhoitat kehoa ja mieltä.

Huomaat, miten kehoon ja rauhallisiin liikkeisiin keskittyminen auttaa mieltä rauhoittumaan. Liikkeiden avulla vahvistat tietoista läsnäoloa sekä henkistä ja fyysistä tasapainoa.

 

Mindful-joogassa kehon liikkeet auttavat tähän hetkeen keskittymistä. Hiljennät mieltä ja opit hyväksymään ja arvostamaan itseäsi. 

 

Asahin liikkeet ovat yksinkertaisia, mutta tehokkaasti kehoa huoltavia. Pehmeät liikkeet ja rauhallinen hengitys poistavat kiireen tunnun ja alentavat stressihormonitasoa. Asahi on suomalaisten kehittämä, terveyttä edistävä liikuntamuoto.

Vietämme miniretriittiä upean merellisen luonnon keskellä Turun Ruissalossa, hurmaavan Villa Bella Vistan pitsihuvilassa.

 

Voit myös osallistua etänä! Jollet pääse paikalle, mutta haluat viettää rauhoittavaa miniretriittiä, voit osallistua myös netin kautta vaikkapa kesämökiltä! Tarvitset vain nettiyhteyden ja tietokoneen. Lue täältä lisää online-osallistumisesta.

Ohjaaja

Miniretriittin ohjaaja Anu Varis on kokenut mindfulness-ohjaaja (MBSR: CFM®, Mindfulness Center for Finland sekä Level 1, Brownin yliopisto. MBCT: Bangorin yliopisto)  sekä Asahi-ohjaaja. Anun ohjaus on osallistujien palautteen mukaan lempeää, ammattitaitoista ja selkeää.

About: Mindfulness ja Asahi Online

LUMOAVA VILLA BELLA VISTA

Meren äärellä Turun Ruissalossa sijaitseva hurmaava pitsihuvila Villa Bella Vista luo upeat puitteet miniretriitille. Olemme talon yläkerrassa, jonka ikkunoista aukeaa huikea näkymä Airistolle.

Villa Bella Vistassa sinua odottaa valmiina joogamatto, meditaatiotyyny sekä viltti.

Aloitamme miniretriitin huvilan kahvilan ihanalla marjaisalla smoothiella.

Teemme päivän aikana myös pienen kävelymeditaatioharjoituksen, jonka voit halutessasi tehdä ulkona kävellen, nauttien huvilan upeasta pihapiiristä ja merimaisemasta. Yläkerrasta löytyy myös viehättävä kamari, jossa voit halutessasi vaihtaa vaatteet. Luvassa ei kuitenkaan ole hikijumppaa vaan rauhallisia liikkeitä ja läsnäoloa, joten voit myös laittaa valmiiksi päälle mukavat ja joustavat vaatteet.

Villa Bella Vistan kauniiseen alakerran Kahvila Paratiisiin voit myös miniretriitin jälkeen jäädä halutessasi vielä nauttimaan vaikkapa tunnelmallisesta teehetkestä ja herkullisista kahvilan omista leivonnaisista. Alakerrasta löydät myös pienen ja suloisen sisustus- ja lahjatavarapuodin.

Pääset Villa Bella Vistaan kätevästi pyörällä, linja-autolla nro 8 tai omalla autolla.

Osoite: Iso-Pukintie 39, Turku

HINTA

VOIT MAKSAA
LIIKUNTAEDULLA!

HINTA 75 €

 

HUOM: Voit maksaa miniretriitin Smartum, Edenred, ePassi tai Eazybreak liikuntaedulla.

Osallistujamäärä rajoitettu. Varmista paikkasi ja ilmoittaudu mukaan!

Osallistujamäärään vaikuttaa senhetkiset korona-määräykset. Jos koronan takia miniretriitti joudutaan perumaan, saat rahasi takaisin.

Hintaan sisältyy:

  • Neljän tunnin ohjattu lempeän liikkeen ja läsnäolon miniretriitti

  • Kahvila Paratiisin herkullinen marjasmoothie (ei online-osallistujille)

Retriitin jälkeen saat lisäksi käyttöösi:

  • Mindful-jooga -äänite (30 min.)

  • Ohjeistukset liikkeistä (pdf sähköpostitse)

 

Jos taloudellisesta tilanteestasi johtuen kurssimaksu on ylivoimainen ja tuntuu, että tarvitsisit henkisiä voimavaroja, otathan rohkeasti yhteyttä. Varaan aina muutaman kurssipaikan ilmaiseksi tai mahdollisuuksiesi mukaan "maksa mitä pystyt" -periaattella.

Online osallistuminen MF movement

VOIT OSALLISTUA MYÖS ETÄNÄ

Tule mukaan mistä vain!

Haluan tarjota mahdollisuutta osallistua miniretriittiin myös netin kautta. Voit siis tulla siis tähän rauhalliseen ja rauhoittavaan hetkeen mukaan mistä vain! Online-osallistujat ovat olleet kovin tyytyväisiä. Voit osallistua vaikka kesämökilta tai ulkomailta. Ja monet pitävät siitä, että saavat tehdä liikkeitä omassa rauhassa. Videon ei siis tarvitse olla sinulla päällä koko retriittiä.

 

Pääset nauttimaan retriitistä helposti ja turvallisesti netin kautta mistä vain. Olet retriitissä tietokoneen videon kautta läsnä, vaikka fyysisesti osallistut muualta. Näet ohjaajan ja liikkeet koko ajan selkeästi ruudultasi. Ohjelma, jolla olemme yhteyksissä on helppokäyttöinen Zoom.

 

Retriitin ohjaaja Anu Varis on kokenut ja kouluttautunut etäkurssien ohjaaja, voit siis luottavaisin mielin osallistua retriittiin myös etänä.

 

Jos tulet mukaan etänä, tarvitset:

  • Tietokoneen, jossa on kaiutin, mikrofoni ja mahdollisuus videoyhteyteen.

  • Internet-yhteyden.

  • Tuoli, tyyny tai muu mukava istumapaikka

  • Joogamatto tai muu alusta

ILMO: Movement Online

ILMOITTAUDU MINDFUL MOVEMENT MINIRETRIITTIIN LA 17.7. KLO 12-16

Ilmoittaudu ja tule mukaan rauhoittumaan ja rentoutumaan lempeiden liikkeiden avualla.

Saat ilmoittauduttuasi sähköpostiisi laskun ja lähempänä miniretriittiä osallistumislinkin ja ohjeet.

Hinta 75 €

 

HUOM: Voit maksaa Smartum, Edenred, ePassi tai Eazybreak liikuntaedulla.

Voit maksaa liikuntaedulla joko koko summan tai vain osan.

Jos maksat liikuntaedulla vain osan, saat loppusummasta sähköpostiisi laskun.

Liity samalla Avartavan postituslistalle, saat tietoa ja ystäväalennuksia ♥ kursseista, retriiteistä, valmennuksista ja koulutuksista. Tilaamalla uutiskirjeen hyväksyt tietojesi käsittelyn Avartavan tietosuojaselosteen mukaisesti.

VOIT MAKSAA
LIIKUNTAEDULLA!

Kiitos, viestisi on lähetetty!

bottom of page