MINDFUL MOVEMENT

ILTAHETKET

 

MIELENRAUHAA   I    HYVINVOINTIA

VOIT MAKSAA
LIIKUNTAEDULLA!

 
IMG_9267.jpg
 

MINDFUL MOVEMENT
ILTAHETKET

VOIT MAKSAA
LIIKUNTAEDULLA!

Turku, Ruissalo, Villa Bella Vista

Heinäkuussa torstaisin

8.7.   15.7.    22.7.

klo 18-19

Avartavan lempeät ja rauhoittavat iltahetket heinäkuussa

Ruissalossa, lumoavan Villa Bella Vistan pitsihuvilassa!


Mindful movement iltahetket Ruissalon pitsihuvila Villa Bella Vistassa heinäkuussa torstai-iltaisin 8.7., 15.7. ja 22.7. klo 18-19. Ilmoittaudu ennakkoon alla olevalla lomakkella tai sähköpostitse tai puhelimitse. Paikkoja rajatusti!

 

Tunnelmallinen huvila, upea merimaisema ja pehmeät kehoa ja mieltä huoltavat liikkeet poistavat kiireen tunnun. Tule mukaan viettämään rauhoittavaa ja rentouttavaa kesäiltaa Avartavan Anun lempeässä ohjauksessa. Teemme illan aikana mindful-joogaa ja Asahia.

Huomaat, miten kehoon ja rauhallisiin liikkeisiin keskittyminen auttaa mieltä rauhoittumaan. Liikkeiden avulla vahvistat tietoista läsnäoloa sekä henkistä ja fyysistä tasapainoa. Liikkeet auttavat tähän hetkeen keskittymistä. Hiljennät mieltä ja opit hyväksymään ja arvostamaan itseäsi. 

Vietämme iltaa upean merellisen luonnon keskellä Turun Ruissalossa, hurmaavassa Villa Bella Vista pitsihuvilassa.

Ohjaaja

Iltahetken ohjaaja Anu Varis on kokenut mindfulness- sekä Asahi-ohjaaja.

 

LUMOAVA VILLA BELLA VISTA

Meren äärellä Turun Ruissalossa sijaitseva hurmaava pitsihuvila Villa Bella Vista lumoaa kauneudellaan. Rauhoitumme iltaan talon yläkerrassa, jonka ikkunoista aukeaa huikea näkymä Airistolle.

Villa Bella Vistassa sinua odottaa valmiina joogamatto, meditaatiotyyny sekä viltti.

Yläkerrasta löytyy myös viehättävä kamari, jossa voit halutessasi vaihtaa vaatteet. Luvassa ei kuitenkaan ole hikijumppaa vaan rauhallisia liikkeitä ja läsnäoloa, joten voit myös laittaa valmiiksi päälle mukavat ja joustavat vaatteet.

Villa Bella Vistan kauniiseen alakerran Kahvila Paratiisiin voit iltahetken jälkeen jäädä halutessasi vielä nauttimaan vaikkapa tunnelmallisesta teehetkestä ja herkullisista kahvilan omista leivonnaisista. Alakerrasta löydät myös pienen ja suloisen sisustus- ja lahjatavarapuodin.

Pääset Villa Bella Vistaan kätevästi pyörällä, linja-autolla nro 8 tai omalla autolla.
Osoite: Iso-Pukintie 39, Turku

HINTA

VOIT MAKSAA
LIIKUNTAEDULLA!

HINTA

 

15 €/ iltahetki

40 €/ kaikki kolme iltahetkeä

 

HUOM: Voit maksaa Smartum, Edenred, ePassi tai Eazybreak liikuntaedulla.

Osallistujamäärä rajoitettu. Varmista paikkasi ja ilmoittaudu mukaan!
Osallistujamäärään vaikuttaa senhetkiset korona-määräykset. Jos koronan takia iltahetkiä joudutaan perumaan, saat rahasi takaisin.

Jos taloudellisesta tilanteestasi johtuen maksu on ylivoimainen ja tuntuu, että tarvitsisit henkisiä voimavaroja, otathan rohkeasti yhteyttä. Varaan aina muutaman kurssipaikan ilmaiseksi tai mahdollisuuksiesi mukaan "maksa mitä pystyt" -periaattella.

 

ILMOITTAUDU ILTAHETKEEN

Ilmoittaudu ja tule mukaan rauhoittumaan ja rentoutumaan lempeiden liikkeiden avulla.

Ilmoittaudu alla olevalla lomakkeella, tai sähköpostitse anu@avartava.fi tai laita viesti numeroon 040 5900 746 / Anu Varis

HUOM! Paikkoja rajatusti, varaa omasi heti! Saat ilmoittauduttuasi sähköpostiisi laskun tai voit maksaa mobile paylla, jolloin saat kuitin kun saavut paikalle.

Voit maksaa Smartum, Edenred, ePassi tai Eazybreak liikuntaedulla.

Voit maksaa liikuntaedulla joko koko summan tai vain osan.

Liity samalla Avartavan postituslistalle, saat tietoa ja ystäväalennuksia ♥ kursseista, retriiteistä, valmennuksista ja koulutuksista. Tilaamalla uutiskirjeen hyväksyt tietojesi käsittelyn Avartavan tietosuojaselosteen mukaisesti.

Kiitos, viestisi on lähetetty!