top of page

8 VIIKON MBSR MINDFULNESS-KURSSI

"Tämä kurssi on parantanut elämänlaatuani enemmän kuin mikään muu aiemmin tekemäni asia."

~ Avartavan MBSR-kurssin osallistuja

8 viikon MBSR kurssi Online: Text
Couple%252520Meditating%252520on%252520t

8 VIIKON MBSR MINDFULNESS-KURSSI

LIVE ONLINE

Keskiviikkoisin 26.1.-16.3.2022 klo 17.30-20.00

Hiljaisuuden päivä Su 6.3. klo 10-16

Kaipaatko mielenrauhaa ja tasapainoa? Keskittymiskykyä ja stressinhallintaa? Kehon ja mielen hyvinvointia? 
 

Tämän kahdeksan viikon kurssin aikana opit tietoisuus- ja läsnäolotaitoja, joiden avulla vaikutat kokonaisvaltaisesti omaan hyvinvointiisi. Kurssilla käydään läpi uusinta tutkittua tietoa ihmismielen toiminnasta ja tehdään tietoisuus- ja läsnäolotaitoja vahvistavia mindfulness-harjoituksia. Saat työkaluja, jotka auttavat tunnistamaan, kohtaamaan ja johtamaan omia tunteita, ajatuksia ja käyttäytymistä.

Tieteelliseen tutkimukseen pohjautuva MBSR rentoutus- ja stressinhallintamenetelmä auttaa sinua selviytymään stressistä ja vahvistaa keskittymiskykyäsi. Opit  harjoittamaan myötätuntoista asennetta itseäsi ja muita kohtaan ja saat työkaluja haastaviin vuorovaikutustilanteisiin. Opit kuuntelemaan itseäsi ja saat keinoja kielteisten ajatusten kierteestä vapautumiseen. Kurssin aikana teemme myös helppoja, kaikille sopivia mindfulness-joogaliikkeitä. Liikkeet tukevat mielen ja kehon yhteyttä. Lue lisää mindfulnessista.

AJANKOHTA

Tapaamme ryhmän kanssa viikottain:

Keskiviikkoisin 26.1.-16.3. klo 17.30-20.00

Lisäksi vietämme yhdessä hiljaisuuden päivän miniretriitin:

Sunnuntaina 6.3. klo 10.00-16.00.

Tapaamiset etänä, videoyhteydellä.

Lue lisää etäosallistumisesta.

Lue osallistujien kokemuksista.

HILJAISUUDEN PÄIVÅ

Hiljaisuuden päivänä suljemme kännykän, unohdamme somen, uutiset ja arjen velvollisuudet. Miniretriitti auttaa pysähtymään hetkeksi ja kuuntelemaan itseäsi ammattilaisen ohjaamien tietoisuusharjoitusten avulla. Päivän aikana teemme erilaisia mindfulness-harjoituksia sekä kevyitä joogaliikkeitä.

KOTIHARJOITTELU

Harjoittelet jokaisen viikon aikana myös itsenäisesti päivittäin. Itsenäisen harjoittelun tueksi saat äänitteinä ohjatut meditaatiot sekä mindfulness-joogaharjoitukset. Saat lisäksi joka viikko kirjallisen materiaalin sähköpostiisi. Päivittäisiin harjoituksiin tulisi varata noin 30-45 minuuttia aikaa.

KENELLE?

Kurssi soveltuu kaikille, oletpa sitten kiinnostuneena tulossa mukaan ilman aiempaa kokemusta tai mindfulness on jo tuttua ja haluat syventää harjoittamistasi.

OHJAAJA

Kurssin kouluttaja Anu Varis on MBSR mindfulness-ohjaaja CFM® ja suorittanut Brownin yliopiston mindfulness centerin ensimmäisen tason mindfulness-ohjaajakoulutuksen. Hän on lisäksi kouluttautunut ja kokenut online-kurssien vetäjä.

8 viikon MBSR kurssi Online: About

Osallistut helposti ja turvallisesti netin kautta mistä vain. Tarvitset vain nettiyhteyden ja tietokoneen.. Online-osallistujat ovat olleet kovin tyytyväisiä, lue kurssilaistan kokemuksia. Voit osallistua rauhassa kotoa, ilman matkustamista. Säästät aikaa ja monet pitävät myös siitä, että saavat tehdä harjoituksia omassa rauhassa. Ja kuitenkin saat myös ryhmän tuen.

 

Olet videon kautta läsnä, vaikka fyysisesti osallistut muualta. Näet ohjaajan koko ajan selkeästi ruudultasi ja ryhmäkeskustelujen aikana myös ryhmän. Vaikka videoyhteys pidetän auki koko tapaamisen ajan, ei ruudun ääressä tarvitse olla koko ajan. Voit poistua ruudun edestä tekemään harjoituksia omassa rauhassa. Tärkeintä on että kuulet ohjeistuksen ja lempeitä minful jooga liikkeitä tehdessä näet ohjaajan ruudulta.

 

Ohjelma, jolla olemme yhteyksissä on helppokäyttöinen Zoom. Saat ennen kurssin alkua linkin, jonka avulla pääset kätevästi mukaan tapaamisiimme. Tarvittaessa järjestetään lyhyt Zoom-käyttökoulutus ennen ensimmäistä tapaamista, jotta pääset ongelmitta mukaan.

 

Ohjaaja Anu Varis on kokenut ja kouluttautunut etäkurssien ohjaaja, voit siis luottavaisin mielin osallistua kurssille myös etänä. Hän on suorittanut Oxfordin yliopiston mindfulness centerin koulutuksen mindfulness-kurssin ohjaamisesta netin välityksellä.

 

Osallistumista varten tarvitset:

 • Tietokoneen, jossa on kaiutin, mikrofoni ja mahdollisuus videoyhteyteen

 • Hyvän internet-yhteyden

 • Tuoli, meditaatiotyyny tai muu mukava istumapaikka

 • Joogamatto tai muu alusta

 • Halutessasi vilttejä ja tyynyjä

ETÄOSALLISTUMINEN
TULE MUKAAN HELPOSTI MISTÄ VAIN

Etäosallisuminen - 8 vkon mbsr

HINTA  395 €

Hinta sis. alv.

ILMOITTAUDU HETI JA VARMISTA PAIKKASI!

Osallistujamäärä rajoitettu. Varmista paikkasi ja ilmoittaudu heti mukaan!

HINTAAN SISÄLTYY:

 • Kahdeksan 2,5 tunnin viikottaista tapaamista

 • Hiljaisuuden päivä miniretriitti

 • Kirjallinen materiaali sähköpostitse

 • Mindfulness-äänitteet kotiharjoittelua varten

 • Ohjaajan tuki koko kahdeksan viikon ajan

 • Lyhyet alku-, väli- ja päätöskyselylomakkeet, joiden avulla voit tarkkailla kehitystäsi.

Liikunta- tai kulttuuriedut eivät valitettavasti käy maksutapana mindfulness-kursseille lain ja verottajan ohjeistuksen mukaan.

Jos taloudellisesta tilanteestasi johtuen maksu on ylivoimainen ja tuntuu, että tarvitsisit henkisiä voimavaroja, otathan rohkeasti yhteyttä. Varaan aina muutaman paikan ilmaiseksi tai mahdollisuuksiesi mukaan "maksa mitä pystyt" -periaattella.

Ilmainen MBSR tai maksa mitä pystyt
8 viikon MBSR kurssi Online: Offerings

KURSSILAISTEN KOKEMUKSIA

Kokemuksia: 8 viikon MBSR kurssi
Center Gradient Transparent

Kannattaa osallistua ja panostaa omaan hyvinvointiin. Zoom toimii hyvin. Positiivinen kokemus kaikin puolin.

Ihanaa kun ei ole tarvinnut olla ryhmässä fyysisesti vaan tietokoneen välityksellä on voinut itsenäisesti harjoitella kotona.

Tiedostan ajatuksiani enemmän. En mene niin autopilotilla ja osaan olla itseäni kohtaan armollisempi.

Tämä on ollut antoisa retki oman itseni äärelle. Ihanaa oppia itsensä ja omien reaktioidensa tiedostamista ja niiden lempeää hyväksyntää.

8 viikon MBSR kurssi Online: Testimonials
Center Gradient Transparent

Zoomin välityksellä kurssille osallistuminen on mielestäni erittäin hyvä ja onnistunut kokonaisuus.

Eikä tarvitse lähteä kurssipaikalle.

Tämä kurssi on parantanut elämänlaatuani enemmän kuin mikään muu aiemmin tekemäni asia. 

Tämä kurssi on ollut tosi ihana ja sellainen iso henkireikä.

Tämä on ollut todella hyvä tapa osallistua.

Ilmo: 8 viikon MBSR

ILMOITTAUDU MBSR MINDFULNESS-KURSSILLE

Keskiviikkoisin 26.1.-16.3. klo 17.30-20,.00

Hilijaisuuden päivä sunnuntaina 6.3. klo 10-16

Ilmoittaudu mukaan alla olevalla lomakkeella. Saat ilmoittautumisvahvistuksen ja laskun muutaman päivän sisällä sähköpostitse. Ilmoita lisätietoja kohdassa jos haluat maksaa osissa tai haluat käyttää Avartavan lahjakorttia.

 

Liity samalla postituslistalle, niin saat tietoa ystävähinnoista, kursseista, retriiteistä ja ilmaisista mindfulness-hetkistä. Avartavan uutiskirjeitä julkaistaan hyvin maltillisesti, vain muutamia vuodessa.

Voit myös kysyä lisätietoja alla olevalla lomakkeella tai sähköpostitse anu@avartava.fi tai soita: puh. 040 5900 746 / Anu Varis

Kiitos, viestisi on lähetetty!

bottom of page