6 viikon mindfulness-kurssi
LÖYDÄ RAUHA KIIREEN KESKELLÄ
Läsnäoloa arkeen

Maanantaisin 30.8.-4.10.

klo 18-19.30

Tarmon talo, Turku

& Live Online

UUTUUS!

 

6 viikon mindfulness-kurssi
LÖYDÄ RAUHA KIIREEN KESKELLÄ
Läsnäoloa arkeen

Oxfordin yliopiston Mindfulness Centerin kehittämä lyhyempi mindfulness-kurssi sopii sinulle, joka kaipaat rauhaa ja läsnäoloa arkeesi, mutta tuntuu, että pysähtymiselle ei ole aikaa. Kurssin harjoitukset on helppo sovittaa omaan arkeen.

 

Löydä rauha kiireen keskellä -kurssi vahvistaa resilienssiä, eli kykyä selviytyä muutoksista. Se auttaa selviämään arjen haasteissa kohtaamistamme normaaleista epämiellyttävistä tunnetiloista. Opit keinoja, joiden avulla voit lievittää ahdistuneisuutta, stressiä, surun tunnetta, levottomuutta ja uupumusta.

Kurssi pohjautuu stressinhallintaan suunniteltuun MBSR-menetelmään sekä siitä kehiteltyyn MBCT -menetelmään, jossa mindfulness yhdistyy kognitiiviseen terapiaan ja joka kehitettiin erityisesti masennuksen hoitoon. Löydä rauha kiireen keskellä kokoaa parhaat opit, jotka auttavat selviämään tavallisesta arjesta tyytyväisempänä ja rauhallisempana.

Tämä kurssi on sinulle, jos kaipaat

  • mielenrauhaa ja tasapainoa

  • keskittymiskykyä

  • stressinhallintaa

  • kehon ja mielen hyvinvointia
     

Tapaamisissa keskitymme mindfulness-harjoituksiin, sekä oman mielen, omien ajatusten ja tunteiden tarkkailuun. Opit tunnistamaan itsellesi haitallisia ajattelu- ja toimintamalleja ja päästämään niistä irti. Kurssi ei tarjoa ikuista autuutta, sillä se ei ole mahdollista. Jokainen meistä kokee kipua, epäonnistumisia, kärsimystä ja epämiellyttäviä tunteita. Mutta kurssi tarjoaa välineitä ja keinoja, joiden avulla opit ymmärtämään, mistä juuri sinä löydät todellista rauhaa ja tyytyväisyyttä elämääsi.

Harjoittelet jokaisen viikon aikana myös itsenäisesti päivittäin. Harjoitukset ovat lyhyitä ja helposti arkielämään sovitettavia. Päivittäisiin harjoituksiin tulisi mielellään varata noin 20 minuuttia aikaa, jos mahdollista. Mutta lyhyetkin harjoitukset jo auttavat. Itsenäisen harjoittelun tueksi saat äänitteinä ohjatut harjoitukset. Saat lisäksi kirjallista materiaalia halutessasi joko sähköpostiisi tai tulostettuna.

Kurssi soveltuu kaikille, oletpa sitten kiinnostuneena tulossa mukaan ilman aiempaa kokemusta tai mindfulness on jo tuttua. Olet ehkä käynyt mindfulness-kurssin ja huomannut sen positiiviset vaikutukset, mutta harjoitusten tekeminen on jäänyt arjen kiireiden keskellä. Tällä kurssilla voit taas kokea harjoitusten voiman ja saat uudenlaista rutiinia päivittäisiin harjoituksiin.

Lue lisää mindfulnessista.

Ohjaajasi

Kurssin ohjaaja Anu Varis on kouluttautunut “löydä rauha kiireen keskellä” -kurssin ohjaajaksi Oxfordin yliopiston Mindfulness Centerissä. Hän on lisäksi käynyt kahden vuoden CFM® MBSR -ohjaajakoulutuksen ja suorittanut sen jälkeen jatko-opintoina Brownin yliopiston mindfulness centerin ensimmäisen tason MBSR -ohjaajakoulutuksen sekä Bangorin yliopiston MBCT -ohjaajan erikoiskoulutuksen.

 

TARMON TALO, RAUNISTULA
PUUTALOIDYLLI KESKELLÄ KAUPUNKIA

Tapaamme viikottain Tarmon talon juhlasalissa.

Tarmon Talo sijaitsee Turussa, kävelymatkan päässä keskustasta, kauniissa ja vehreässä puutaloidyllissä Raunistulassa hyvien liikenneyhteyksien päässä.

Vuonna 1902 rakennettu työväentalo henkii menneen ajan tunnelmaa, mutta on pävitetty nykypäivän tarpeisiin.
Juhlasalissa
sinua odottaa valmiina joogamatto, meditaatiotyyny sekä viltti.


Pääset Tarmon talolle kätevästi pyörällä, linja-autolla tai omalla autolla.
Osoite: Virusmäentie 10 Turku

 

HINTA

315 €

(sis. alv. 24 %)

Huom. Jos taloudellisesta tilanteestasi johtuen kurssimaksu on ylivoimainen ja tuntuu, että tarvitsisit henkisiä voimavaroja, ilmoittaudu mukaan ja kerro tästä "lisätietoja" kohdassa. Varaan jokaiselle kurssille aina muutaman paikan ilmaiseksi tai mahdollisuuksiesi mukaan "maksa mitä pystyt" -periaattella.

HINTAAN SISÄLTYY:

  • Kuusi 1,5 tunnin viikottaista tapaamista

  • Mindfulness-äänitteet kotiharjoittelua varten

  • Kirjallinen materiaali sähköpostitse

  • Ohjaajan tuki koko kuuden viikon ajan

 
 
 
 

ILMOITTAUDU 6 VIIKON MINDFULNESS-KURSSILLE

Saat laskun sähköpostitse.

 

Liity samalla postituslistalle, niin saat tietoa alennuksista, kursseista, retriiteistä ja ilmaisista mindfulness-hetkistä.

Voit myös kysyä lisätietoja alla olevalla lomakkeella tai sähköpostitse anu@avartava.fi tai soita: puh. 040 5900 746 / Anu Varis

Kiitos, viestisi on lähetetty!

 

KURSSILAISTEN KOKEMUKSIA

Monipuolinen, kiinnostava ja kuitenkin sopivan läsnäoleva. Kiitos!

Tämä kurssi on ollut tosi ihana ja sellainen iso henkireikä.

Tämä kurssi on parantanut elämänlaatua enemmän kuin mikään muu aiemmin tekemäni asia.

Tiedostan ajatuksiani enemmän. En mene niin autopilotilla ja osaan olla itseäni kohtaan armollisempi.

Tämä on ollut antoisa retki oman itseni äärelle. Ihanaa oppia itsensä ja omien reaktioidensa tiedostamista ja niiden lempeää hyväksyntää.