LEMPEÄT

MINDFUL MOVEMENT

HETKET

 

MIELENRAUHAA   I    HYVINVOINTIA

VOIT MAKSAA

LIIKUNTAEDULLA!

 

 

AVARTAVAN
MINDFUL MOVEMENT HETKET

Turku, Ruissalo, Villa Bella Vista

Avartavan lempeän rauhoittavat mindful movement hetket Ruissalossa, lumoavassa Villa Bella Vista pitsihuvilassa!

Supersuositut, ihanan lempeät Avartavan mindful movement hetket tulossa -  tilaa uutiskirje tai seuraa Avartavaa somessa, niin saat tietoa uusista päivämääristä ja voit heti ilmoittautua, jotta mahdut mukaan!

Rentoudu ja palaudu kaikista arjen kiireistä upean Ruissalon pitsihuvila Villa Bella Vistan yläkerran salissa.

Sisältö vaihtelee jokaisella kerralla hieman, mutta kaikissa hetkissä käymme läpi muutamat erityisen rauhoittavat liikkeet ja lopetamme hetken loppurentoutukseen. Lue osallistujien kommentteja.

 

Tunnelmallinen huvila, upea merimaisema ja pehmeät kehoa ja mieltä huoltavat liikkeet poistavat kiireen tunnun. Tule mukaan viettämään rauhoittavaa ja rentouttavaa sunnuntaihetkeä Avartavan Anun lempeässä ohjauksessa. Teemme mindful-joogaa ja Asahia kehoa lempeän myötuntoisesti kuunnellen.

Huomaat, miten kehoon ja rauhallisiin liikkeisiin keskittyminen auttaa mieltä rauhoittumaan. Liikkeiden avulla vahvistat tietoista läsnäoloa sekä henkistä ja fyysistä tasapainoa. Liikkeet auttavat tähän hetkeen keskittymistä. Hiljennät mieltä ja opit hyväksymään ja arvostamaan itseäsi. 

Vietämme lempeää hetkeä upean merellisen luonnon keskellä Turun Ruissalossa, hurmaavassa Villa Bella Vista pitsihuvilassa.

Tilaa uutiskirje tai seuraa Avartavaa somessa, niin saat tietoa uusista päivämääristä ja voit heti ilmoittautua, jotta mahdut mukaan! Paikkoja rajoitetusti.

Ohjaajasi

Mindful movement hetkien ohjaaja Anu Varis on kokenut mindfulness- ja Asahi-ohjaaja.

 
IMG_9267.jpg

LUMOAVA VILLA BELLA VISTA

Meren äärellä Turun Ruissalossa sijaitseva hurmaava pitsihuvila Villa Bella Vista lumoaa kauneudellaan. Keskitymme rauhallisiin liikkeisiin ja tietoiseen läsnäoloon talon yläkerran salissa, jonka ikkunoista aukeaa huikea näkymä Airistolle.

Mitä tarvitset mukaan?
Villa Bella Vistassa sinulle on valmiina aseteltu joogamatto, meditaatiotyyny sekä viltti.

Yläkerrasta löytyy myös viehättävä kamari, jossa voit halutessasi vaihtaa vaatteet. Luvassa ei kuitenkaan ole hikijumppaa vaan rauhallisia liikkeitä ja läsnäoloa, joten voit myös tulla tavallisissa vaatteissa, jotka ovat mukavat ja joustavat. Varaathan mukaasi myös lämmintä vaatetta. Varsinkin loppurentoutuksessa on hyvä laittaa hieman lisävaatetta, villasukkaa ja lämpimämpää paitaa.

Tila on avara ja osallistujamäärä on rajoitettu. Pidämme turvavälit ja osallistujille on tarjolla kertakäyttöisiä maskeja. Tulethan vain terveenä.

Kahvila Paratiisi
Villa Bella Vistan kauniiseen alakerran Kahvila Paratiisiin voit lempeän hetken jälkeen jäädä halutessasi vielä nauttimaan tunnelmallisesta kahvi- tai teehetkestä. Tarjolla herkullisista itsetehtyjä leivonnaisia ja riisipuuroa. Alakerrasta löydät myös pienen ja suloisen sisustus- ja lahjatavarapuodin.


Saapuminen
Pääset Villa Bella Vistaan kätevästi pyörällä, linja-autolla nro 8 tai omalla autolla.
Osoite: Iso-Pukintie 39, Turku

HINTA

HINTA

 

25 € / hetki (1,5 tuntia)

Sis. alv.

Maksu saapuessasi käteisellä (mielellään tasaraha!), mobile paylla tai liikuntaedulla.

 

LIIKUNTAETU

Voit maksaa myös Smartum, Edenred, ePassi, Eazybreak tai TYKY liikuntaedulla.

Kerro ilmoittautuessasi lisätiedoissa jos haluat käyttää liikuntaetua.

Osallistujamäärä rajoitettu. Varmista paikkasi ja ilmoittaudu heti mukaan!

Jos taloudellisesta tilanteestasi johtuen maksu on ylivoimainen ja tuntuu, että tarvitsisit henkisiä voimavaroja, otathan rohkeasti yhteyttä. Varaan aina muutaman paikan ilmaiseksi tai mahdollisuuksiesi mukaan "maksa mitä pystyt" -periaattella.

 
 

Täydellinen henkinen ja fyysinen irtiotto arjesta hurmaavissa Villa Bella Vistan tiloissa.

Virkistävä, rauhoittava ja stressaantuneen mielen tähän hetkeen palauttava kokemus!

OSALLISTUJIEN KOKEMUKSIA

Anu on ohjaajana todella miellyttävä, selkeä, empaattinen ja kunnioittava.

Anu loi tilaisuuteen alusta alkaen hyvin luonnollisen ja sallivan tunnelman, jossa oli helppoa ja turvallista rentoutua ja keskittyä omaan harjoitukseen.

Villa Bella Vista on kaunis ja tähän tosi hyvin sopiva tila. Paikalla on iso merkitys.