HILJAISUUDEN PÄIVÄ

Sunnuntaina 14.3.2021

klo 10-16

Live Online

 
 

HILJAISUUDEN PÄIVÄ

LIVE ONLINE

Täytä "olen kiinnostunut" -lomake,
niin saat ensimmäisenä tiedon seuraavasta hiljaisuuden päivästä
!

14.3. Sunnuntai

klo 10-16

Live online

Ota hetki aikaa itsellesi.


Hiljaisuuden päivänä suljemme hetkeksi kännykän, unohdamme somen, uutiset ja arjen velvollisuudet. Miniretriitti auttaa pysähtymään hetkeksi ja kuuntelemaan itseäsi ammattilaisen ohjaamien tietoisuusharjoitusten avulla. Päivän aikana teemme erilaisia mindfulness-harjoitteita sekä kevyitä joogaliikkeitä. Luvassa on rentoutumista, rauhoittumista, hiljentymistä, keskittymistä ja lempeää myötätuntoa.

Kurssi soveltuu kaikille, oletpa sitten kiinnostuneena tulossa mukaan ilman aiempaa kokemusta tai olet jo harjoittanut mindfulnessia pidempään. Päivän hiljentyminen syventää harjoittelua, palauttaa mieleen hetkessä olemisen taitoa.

​​​

HINTA

Ennakkovaraajan etuhinta

90 €

voimassa 15.2.2021 mennessä tehtyihin varauksiin.

135 € (hinnat sis. alv 24 %)
 

Huom. Jos taloudellisesta tilanteestasi johtuen kurssimaksu on aivan ylivoimainen ja tuntuu, että tarvitsisit henkisiä voimavaroja, otathan yhteyttä. Varaan muutaman kurssipaikan ilmaiseksi tai mahdollisuuksiesi mukaan "maksa mitä pystyt" -periaattella.

Liikunta- tai kulttuurisetelit eivät valitettavasti käy maksutapana mindfulness-kursseille lain ja verottajan ohjeistuksen mukaan.

Hintaan sisältyy kaksi mindfulness äänitettä käyttöösi.

 

Online-kurssille osallistuminen

Osallistut helposti ja turvallisesti netin kautta mistä vain. Olemme tapaamisissa yhdessä läsnä, vaikka fyysisesti jokainen osallistuu omasta tilastaan. Säästät aikaa kun matkoihin ei tarvitse varata aikaa, myös luonto kiittää.

Pidämme videoyhteyden auki ja olemme ryhmän kanssa yhdessä aivan kuten olisimme jos näkisimme fyysisesti. Sinun ei kuitenkaan tarvitse koko päivää tuijottaa ruutua, vaan voit yhteisen aloituksen jälkeen asettautua mukavasti niin, että olet kuuloetäisyyden päässä tietokoneestasi.

Ohjaaja Anu Varis on kokenut ja kouluttautunut mindfulness-etäkurssien ohjaaja, voit siis luottavaisin mielin osallistua kurssille. Jos tuntuu, että etätyössä ruudun tuijottaminen jo puuduttaa, tulet huomaamaan, että tämä kokemus on erilainen.

Ohjelma, jolla olemme yhteyksissä on helppokäyttöinen Zoom. Saat ennen kurssin alkua linkin, jonka avulla pääset kätevästi mukaan tapaamisiimme. Tarvittaessa järjestetään lyhyt Zoom-käyttökoulutus ennen ensimmäistä tapaamista, jotta pääset ongelmitta mukaan.

 

Tarvitset:

  • Tietokoneen, jossa on kaiutin, mikrofoni ja mahdollisuus videoyhteyteen.

  • Internet-yhteyden.

  • Zoom-ohjelman (saat ladattua sen helposti täältä.)

Varaa myös:

  • Alusta joogaa ja kehomeditaatiota varten.

  • Viltti ja tyyny.

  • Ulkoiluvaatteet, jos haluat tehdä kävelymeditaation ulkona.

  • Helposti valmistuva lounas (esim. salaatti, nopeasti lämmitettävä ruoka valmiina).

 

OLEN KIINNOSTUNUT HILJAISUUDEN PÄIVÄSTÄ

Täytä lomake, ja saat ensimmäisenä tiedon seuraavan hiljaisuuden päivän ajankohdasta

sekä ennakkovaraajan superetuhinnan!

Liity samalla postituslistalle, niin saat tietoa lyhyemmistä kursseista, retriiteistä ja ilmaisista mindfulness-hetkistä.

Kerron mielelläni lisää. Voit kysyä lisätietoja alla olevalla lomakkeella, sähköpostitse anu@avartava.fi tai soita: puh. 040 5900 746 / Anu Varis

 

+358 40 5900 746

Business ID 3012076-7     I     Tietosuojaseloste

  • Instagram
  • Facebook
  • LinkedIn

©2020 by Avartava