top of page

HILJAISUUDEN PÄIVÄ

Su 6.3.2022

klo 10-16

Hiljaisuuden päivä: Text
Hiljaisuuden päivä: Offerings

HILJAISUUDEN PÄIVÄ

LIVE ONLINE

Sunnuntaina 6.3. klo 10-16

Ota hetki aikaa itsellesi.


Hiljaisuuden päivänä suljemme hetkeksi kännykän, unohdamme somen, uutiset ja arjen velvollisuudet. Miniretriitti auttaa pysähtymään hetkeksi ja kuuntelemaan itseäsi ammattilaisen ohjaamien tietoisuusharjoitusten avulla. Päivän aikana teemme erilaisia mindfulness-harjoituksia sekä kevyitä joogaliikkeitä. Luvassa on rentoutumista, rauhoittumista, keskittymistä ja lempeää hiljentymistä hetkeen.

Kurssi soveltuu kaikille, oletpa sitten kiinnostuneena tulossa mukaan ilman aiempaa kokemusta tai olet jo harjoittanut mindfulnessia pidempään. Päivän hiljentyminen syventää harjoittelua, palauttaa mieleen hetkessä olemisen taitoa.

Saat lisäksi päivän jälkeen sähköpostitse kaksi mindfulness äänitettä, joiden avulla voit helposti palata rauhoittaviin harjoituksiin milloin vain.

HINTA 75 €

(sis. alv 24 %)
 

Huom. Jos taloudellisesta tilanteestasi johtuen kurssimaksu on aivan ylivoimainen ja tuntuu, että tarvitsisit henkisiä voimavaroja, otathan yhteyttä. Varaan muutaman kurssipaikan ilmaiseksi tai mahdollisuuksiesi mukaan "maksa mitä pystyt" -periaattella.

Liikunta- tai kulttuurisetelit eivät valitettavasti käy maksutapana mindfulness-kursseille lain ja verottajan ohjeistuksen mukaan.

Hiljaisuuden päivä: About

Osallistut helposti ja turvallisesti netin kautta mistä vain. Tarvitset vain nettiyhteyden ja tietokoneen.. Online-osallistujat ovat olleet kovin tyytyväisiä. Voit osallistua rauhassa kotoa, ilman matkustamista. Säästät aikaa ja luontoa. Saat tehdä harjoituksia omassa rauhassa ja kuitenkin saat myös ryhmän tuen. Jos tuntuu, että etätyössä ruudun tuijottaminen jo puuduttaa, tulet huomaamaan, että tämä kokemus on erilainen.

Kurssilaisten kokemuksia etäosallistumisesta:

"Zoomin välityksellä osallistuminen on mielestäni erittäin hyvä ja onnistunut kokonaisuus.
Eikä tarvitse lähteä paikalle."

"Tämä on ollut todella hyvä tapa osallistua."

"Zoom toimii hyvin. Positiivinen kokemus kaikin puolin"

"Ihanaa kun ei ole tarvinnut olla ryhmässä fyysisesti vaan tietokoneen välityksellä on voinut itsenäisesti harjoitella kotona."

 

 

Olet videon kautta läsnä, vaikka fyysisesti osallistut muualta. Näet ohjaajan koko ajan selkeästi ruudultasi. Vaikka videoyhteys pidetän auki koko tapaamisen ajan, ei ruudun ääressä tarvitse olla koko ajan. Voit poistua ruudun edestä tekemään harjoituksia omassa rauhassa. Tärkeintä on että kuulet ohjeistuksen ja lempeitä minful-jooga liikkeitä tehdessä näet ohjaajan ruudulta.

 

Ohjelma, jolla olemme yhteyksissä on helppokäyttöinen Zoom. Saat sähköpostitse linkin, jonka avulla pääset kätevästi mukaan. Tarvittaessa järjestetään lyhyt Zoom-käyttökoulutus, jotta pääset ongelmitta mukaan.

 

Ohjaaja Anu Varis on kokenut ja kouluttautunut etäkurssien ohjaaja, voit siis luottavaisin mielin osallistua etänä. Hän on suorittanut Oxfordin yliopiston mindfulness centerin koulutuksen mindfulness-kurssin ohjaamisesta netin välityksellä.

 

Osallistumista varten tarvitset:

  • Tietokone, jossa on kaiutin, mikrofoni ja mahdollisuus videoyhteyteen

  • Hyvän internet-yhteyden

  • Tuolin, meditaatiotyynyn tai muun mukavan istumapaikan

  • Joogamaton tai muun alustan

ETÄOSALLISTUMINEN
TULE MUKAAN HELPOSTI MISTÄ VAIN

Ilmottautuminen Hiljaisuuden päivä

ILMOITTAUDU HILJAISUUDEN PÄIVÄÄN

Ilmoittaudu mukaan täyttämällä tiedot alla olevaan lomakkeeseen. Saat laskun sähköpostiisi.

Liity samalla Avartavan postituslistalle, saat ystäväalennuksia ja tietoa uusista kursseista, retriiteistä, valmennuksista ja koulutuksista.
Avartavan tietosuojaseloste.

Kiitos, viestisi on lähetetty!

Hiljaisuuden päivä: kuva
bottom of page